This has been a very titillating subject.
Nice pictures mate, but I for one don't have a Scooby Doo what point you are trying to make.
Dobro pitanje, s obzirom da je OP neko vrijeme pokušavao prodati svoje satove na nekoliko tržišnih platformi u Njemačkoj i Austriji. Pretpostavljam da je smisao ove teme pozornost.
Također, OP je prodavao nekih 2998 Alpha ruku prije mjesec dana i kontaktirao sam ga da potvrdim duljine. Umjesto da mi da točne mjere, rekao je da su to "originalni dijelovi Omega za 2998 #1/2/3, a ne ruke Seamaster 321". Iako su zapravo ruke izgledale kraće nego što bi trebale na fotografijama.
Nakon što sam ga suočila s detaljima, više mi nije odgovorio...
Pa se postavlja pitanje da li on svojim znanjem o bradavicama doista pokušava obogatiti OF zajednicu ili ima neke druge namjere..
(samo objašnjenje gornje slike:
OP mi je poslao fotografiju s lijeve strane ruku koje je imao na prodaju.
Koliko ja znam, točna duljina za Speedmaster kazaljke je 14 mm (minuta) i 10 mm (sat).
Trebale bi biti u osnovi iste duljine kao bijele Baton ruke.
Kazaljke Seamaster duge su 12 mm i 9 mm.
Pa sam izrezao ruke s gornje fotografije i stavio ih jednu do druge s desne strane. i pretpostavljam da su one kraće.
)
ako sam u krivu sa svojom pretpostavkom onda bih se očito ispričao.
pa kakva bi bila pretpostavka OF zajednice, jesu li ruke originalne za 2998 #1/2/3?
poz
Poštovani
Moj izbor je sta cu raditi sa mojim stvarima,stoji da sam oglasavao na raznim platformama i dalje oglasavam, OF ima te stvari regulisane,sto se tice kazaljki sve su orginalne kupljene iz Omega izvora i kod mene su i dalje,skoro sam prodao kućište 105.012 amstrog članu OF i zahvalio mi se na suradnji izvan OF prodaja.
Ne vidim zašto imate zlurade konotacije, na vas upit odgovorio sam vam brzo i profesionalno,to što je vama skupo nije moj problem,tražili ste da se izmjeri dužina kazaljki, mislim da bi trebali još da odradite dodatne pretrage, jer ni sami niste sigurni šta trazite za ostalo tu sam.
Bassem
poz
Poštovana
Moj izbor je sta cu sa svojim stvarima, pise reklamirao sam se na raznim platformama i dalje reklamiram, OF ima te stvari regulirane, sto se tice ruku, sve su originalne kupljene od Omega izvora i jos uvijek ih imam , Skoro sam prodao kutiju 105.012 amstroga članu OF-a i zahvalio mi se na suradnji izvan prodaje OF-a.
Ne vidim zašto imaš zlonamjerne konotacije, brzo i stručno sam ti odgovorila na pitanje, to što je skupo nije moj problem, tražila si da se izmjeri dužina ruku, mislim da trebaš dodatno istražiti, jer nisi siguran što tražiš za ostalo sam tu.
Bassem
I dont blame you for listing your watches and watch parts, its all good and i am happy other members had positive experience doing business with you.
In fact, if you have just answered my question about the length of the hands, i might have bought them. If those are genuine lenths, i dont think your price was absurd high. But i have reasons to belive that those hands are too short to be genuine 2998 hands. Therefore i wanted a confirmation of the lenghs. you never provided those.
Dear Mr, i will pick up from bank safe deposit box today an make all measuremet of all hands ,for more pleasse contact me on +38761204194
for details ,if i can help You to clarefild hands size . Best Reg bassem
some picture i will put from my project wach with pair of hands.
This must be the best "concealed" sales post ever...??
😁
And maybe I am a bit lost in the story, but hands for 321 movement...??
dear Mr, one more time malicious message from you,this is pictures what i have and share , my advice find Omega Butique and order yourself proper hands for your watch if Omega will sell to You without sending old hands or watch ,or independ wach maker in your country ,or Ebay or other resources,no time to provide you add info ,i now what i have from my parts ,belive me will hard task for you almost no stock by Omega for 321 parts for sale only service can do it but will be costly. best reg bassem